Čo všetko zahŕňa moja práca Finančného poradcu?

A7402806
  1. Investičné produkty a stratégie: Rozprávanie sa so zákazníkmi o rôznych investičných možnostiach, ako sú akcie, dlhopisy, investičné fondy a indexové fondy.
  2. Dlhodobé plánovanie: Pomáhanie klientom pri plánovaní na dôchodok, investovanie do vzdelávania detí a iné dlhodobé finančné ciele.
  3. Rizikové hodnotenie: Poskytovanie analýzy rizika a pomáhanie klientom pochopiť riziká spojené s rôznymi investičnými produktmi.
  4. Finančná gramotnosť: Edukácia klientov o základných finančných princípoch a pomáhanie im zlepšiť svoje finančné vzdelanie.
  5. Diverzifikácia portfólia: Radenie klientom, ako diverzifikovať ich investičné portfólio na minimalizáciu rizika.
  6. Daňové plánovanie: Pomoc klientom pri minimalizácii daňových povinností a využití daňových výhod.
  7. Plánovanie zlyhania: Pomoc pri príprave na neočakávané životné udalosti, ako sú choroby, úmrtia alebo strata zamestnania.
  8. Správa dlhu: Poskytovanie rad a stratégií na správu dlhov a optimalizáciu cash flow klientov.
  9. Aktuálne trhové trendy: Informovanie klientov o aktuálnych udalostiach a trendoch na finančných trhoch a ich možný vplyv na ich investície.
  10. Etika a transparentnosť: Dodržiavanie etických štandardov a zabezpečenie transparentnosti voči klientom pri odporúčaní investičných produktov.
  11. Hodnotenie potrieb klienta: Aktívne počúvanie potrieb a cieľov klientov a prispôsobovanie investičných stratégií na mieru.

 

Legislatívne zmeny a regulácia: Sledovanie a vysvetľovanie klientom zmien v legislatíve a reguláciách, ktoré môžu ovplyvniť ich finančné situácie a investície.

A omnoho omnoho viac. Všetko záleží od vás.  Neváhajte ma kontaktovať

S pozdravom , váš sprievodca vo svete financií.

Eduard Nespešný

Swiss Life Select Slovensko, a. s.
Exkluzívny finančný sprostredkovateľ
Za kasárňou 1
831 03 Bratislava
M +421 904 308 965

https://www.swisslifeselect.sk/sk/nasi-odbornici/sprostredkovatelia/eduard-nespesny.html